Vrijdagavond 24 juni vond de jaarlijkse barbecue plaats van de SAO Apeldoorn. André Kleverwal schreef een mooi verslag en maakte een fraaie foto-impressie.
Hallo allemaal,
Zoals elk jaar, einde van de maand juni, bijna juli, sluit de Ontspanningscommissie het seizoen af met de jaarlijkse barbecue. Ongeveer een 30 personen waren dit jaar aanwezig. Zij konden en mochten dit jaar genieten van een heerlijke barbecue waarvoor Henk van der Pijl, onze keuken prinses, uren voor in de keuken had gestaan. Zijn geleverde inspanningen waren goed te proeven, het waren heerlijke salades die als een goudstroompje onze keeltjes en smaakpapillen deden doen tintelen.
De fijne, malse, goed gekruide stukken vlees kon je naar eigen smaak en hardheid op de kar met gloeiende kolen bereiden.De combinatie van deze twee werelden, vlees en salades met een heerlijk sausje en een drankje naar eigen keuze waren een ware tongstreling.
Ja mensen, het was een leuke gezellige barbecue avond die ook nog eens bij werd gestaan door een heerlijke zomeravond. Na al dat heerlijke eten wat de maagjes al goed had gevuld was er als nagerecht nog heerlijk vers fruit met voor de liefhebbers een beetje, of heel veel slagroom.
Met z’n allen aan de avond begonnen, met z’n allen gezamenlijk de boel weer opgeruimd en we gingen ook nog eens bijna allemaal te gelijk naar huis. Het was alles bij elkaar een goed geslaagde avond.
Dank natuurlijk aan allen die deze avond mogelijk hebben gemaakt, barmensen, de kok, de OC en niet te vergeten, alle deelnemers.
André Kleverwal